Nyheter

NORDIC GREEN BUSINESS FORUM I TRONDHEIM 16.-17.FEBRUAR 2022 – EN UROLIG VERDEN KREVER ØKT SAMARBEID I NORDEN PÅ TVERS AV GRØNNE NÆRINGER

Nordic Green Business Forum (NGBF) arrangeres i Trondheim 16.-17. februar 2023.

Påmelding og oppdatert program finner du her!
Nordic Green Business Forum gikk ut med et eget avisbilag i høst – les avisa her.

Målet med Nordic Green Business Forum er å skape en arena hvor Grønt næringsliv diskuteres – «Et grønt Davos», med fokus på skog, jord og hav (de grønne næringene). Forumet skal være et årlig tilbakevendende arrangement som veksler mellom Sverige, Norge og Finland. Det er her vi setter dagsorden for forretningsmulighetene til de grønne næringene og det skal bli det opplagte stedet å være for alle som er interessert i det grønne næringslivet – Politikere, gründere, myndighetssjefer, medier, forskere, innovatører, gründere og investorer.

I 2021 ble temaet for forumet knyttet til skogbruk og trebruk, og i 2022 utvider vi forumet til hav og jord. I tillegg utvider vi det grenseoverskridende samarbeidet fra å være Norge og Sverige til også å omfatte Finland.

Nordic Green Business Forum er dannet som en økonomisk forening i Sverige. Foreningens medlemmer er: Statskog, SCA, WoodWorks og LRF-Lantbrukarnas Riksförbund. I tillegg deltar Setra Group, Investinor, Moelven og Handelsbanken. Disse 8 organisasjonene står bak initiativet og er grunnleggerne av NGBF.