Laster Arrangementer
Aktivitet

LUNSJMØTE I WOODWORKS! CLUSTER

  • 20. september 2022 - 20. september 2022
  • 11:30 - 12:00
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

WoodWorks! Cluster starter med 30 minutters lunsjmøter på teams tirsdager fra kl. 11:30 -12:00. I møtene kommer virksomheter, forskere og finansinstitusjoner som ønsker å bidra til vekst og utvikling i skog- og trenæringen.

Tirsdag 20. september kl. 11:30-12:00 kan du høre Magne Løfaldli, prosjektleder WoodWorks! Cluster prate om temaet “Et grønt marked- gir nye muligheter”.

Stadig flere blir klar over hvor viktig skog- og trenæringen er i det grønne skiftet. Hver gang vi velger et treprodukt, bidrar vi til klimakutt. Dette gir enorme muligheter for verdiskaping.
Næringslivet må samtidig endre seg for å forbedre dagens løsninger, dokumentasjon, teknologi og produksjonsprosesser, og det må arbeides for å skape nye verdikjeder som møter etterspørselen i det grønne markedet.
Magne Løfaldli fra WoodWorks! Cluster  deler tanker og erfaringer med oss om muligheten i skog- og treindustrien. Han har lang industriell erfaring innen ledelse, marked og prosessutvikling fra norske og internasjonale virksomheter

Åpen link til møtet her.

Velkommen!