Laster Arrangementer
Aktivitet

Møt Biodrone på WoodWorks! lunsjmøte

  • 6. september 2022 - 6. september 2022
  • 11:30 - 12:00
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
WoodWorks! Cluster starter med 30 minutters lunsjmøter på teams tirsdager fra kl. 11:30-12:00. I møtene kommer virksomheter, forskere og finansinstitusjoner som ønsker å bidra til vekst og utvikling i skog- og trenæringen.

Åpen møtelink – åpent for alle!

Atilla Haugen hos Biodrone er førstemann ut tirsdag 6.september kl. 11:30-12:00.
Gjennom ny teknologi kan vi få kunnskap om skogen slik at vi blir både mer effektive og bærekraftige i måten skogressursen utvinnes og pleies på. Arbeidet Biodrone har gjort for å få på plass teknologi som gir oss mye kunnskap om skogen, er grensesprengende. Laserskanning gir helt nye muligheter til å samle informasjon. I tillegg gir droner stor fleksibilitet og reduserer kostnaden på datainnsamling i og rundt skogen betydelig.

OM BIODRONE:
Biodrone er lokalisert i Steinkjer i Trøndelag og er en bedrift som har siktet seg inn mot dronetjenester i skog- og jordbruket. Biodrone bidrar med kartlegging, såing, kapping av topper og kvist til forskning og planteforedling og gjødsling fra lufta, og har piloter i flere deler av landet. De jobber også med presis punktsprøyting, men der står regelverket foreløpig i veien. Dronene Biodrone nå arbeider med forenkler og forbedrer datainnhentingsmetoder vesentlig.