Laster Arrangementer
Aktivitet

Workshop: Trekonstruksjons-dagen ved NTNU

For tiende gang arrangerer NTNU en egen dag for forskning på trekonstruksjoner.

  • 6. juni 2018 - 6. juni 2018
  • 09:15 - 18:00
  • Trondheim
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dette er ikke ment som en konferanse, men er et uformelt seminar hvor vi kan diskutere og fremlegge våre ideer og synspunkter uten at vi nødvendigvis har ferdige svar i baklomma. Vi benytter også dagen til å la våre masterstudenter med oppgaver på tre presentere smakebiter fra arbeidet sitt, og eventuelt få litt kontakt med personer som jobber med byggevirksomhet i tre.  Deltagelse i Workshopen er gratis.

Huskeliste for deg:
Sett av dagen i kalenderen din.

  1. Bestill tur til Trondheim.
  2. Ta kontakt med undertegnede om din eventuelle bidrag/presentasjon.
  3. Spre gjerne denne E-posten til andre som du tror kan være interessert (min liste er mangelfull).

Temaet for dagen spenner foreløpig vidt, men vi vil gjerne at innholdet skal ha betydning for hvordan vi utformer våre bærende trekonstruksjoner. Tidligere år har vi fått inn ønsker fra deltagerne om å få legge frem problemstillinger som fortjener mere oppmerksomhet, og presentasjon av gjennomførte eller planlagte prosjekter og aktiviteter. Vi håper dere ønsker å bidra med noe liknende også i år. Vi legger ikke opp til «salgsfremmende» presentasjoner, men ønsker heller å bruke denne anledningen til å øke vår samlede kunnskap og kompetanse innenfor bruk av tre i byggverk.

Programmet blir utformet ca 22. mai med innspill fra dere.

For vår egen del ser vi for oss temaer knyttet til urban trehusbygging, gjerne med mange etasjer, trebruer, dekker ramme-konstruksjoner. Noen temaer fra Eurocode 5 (felleseuropeiske regelverk for trekonstruksjoner) fortjener også sikkert vår oppmerksomhet, siden det pågår utvikling av neste generasjon standarder nå. Og gjerne andre tema.

Send inn ønske om presentasjon til meg: [email protected] innen 15. mai!

Registrering av deltagere senere, sammen med utsendelse av program.