Nyheter

Klyngeleder for satsing på bygg i tre i innlandet

Engebret Dæhlin skal være klyngeleder for den nye industriklyngen Norwegian Wood Cluster.

Foto av: Moelven Industrier ASA

I juni sendte Norwegian Wood Cluster en pressemelding ut om at Engebret Dæhlin blir klyngeleder hos dem. Dæhlin kommer fra en stilling i Yara International ASA der han har ansvar for drift og utvikling av Yaras terminaler i Europa. Han tiltrer stillingen 1. september, og får kontorplass i Mustad Næringspark på Gjøvik. Norwegian Wood Cluster består av aktører innen verdikjeden skog, industri og bygg. Man ønsker å utvikle en internasjonalt ledende klynge for industrielt og bærekraftig trebyggeri. Norwegian Wood Cluster er en viktig satsing i innlandet og ARENA SKOG ser fram til å kunne samarbeide. For mer om dette se artikkel i Treindustrien.

Denne nyheten er også lagt ut på kystskogbruket.no