Nyheter

Norske Skogs nye eier Oceanwood på Skogn

Investment advicer i Oceanwood, John Chiang og konsernsjef Lars Sperre i Norske Skog AS møtte i går sentrale fylkespolitikere, ordfører i Levanger, kunder og samarbeidspartnere, samt ledelsen og ansatte på Norske Skog Skogn.

John Chang sier at bakgrunn for investeringene er at de har stor tillit til selskapet med ledelse og ansatte. I tillegg har de stor tro på selskapets muligheter framover. Oceanwood har gradvis investert mer i prosessindustri og kommer til å fortsette med det. De har en investeringsportefølje på ca. 2 mrd. dollar.

Fabrikkens betydning for Trøndelag ble poengtert av politikerne med varaordfører Thomas Hallem, fylkespolitiker Stig Klomstein og ordfører Robert Svarva. De var fornøyd med at  det nå har blitt en løsning slik at Norske Skog kan se framover. Fylkespolitikerne ønsker å bidra der det er behov for mer satsing på Skogn.

-Det er gledelig at Norske Skog har fått på plass en refinansiering og at Oceanwood har stått med selskapet i ei vanskelig tid. Vi håper at de lykkes videre med å holde fast ved den stabile kjernevirksomheten og å utvikle nye vekstprosjekter, sier Knut Dreier, leder for ARENA SKOG og adm. dir. i Moelven Van Severen.

Besøket er omtalt i