Nyheter

Demodag av Ponsse beltelastbærer ved Øysand på Melhus 17. august

Foto av: Silje Ludvigsen, Mjøsen

EU- prosjektet OnTrack er på Trøndelags-visitt og i den anledning arrangeres det en demodag på Melhus hvor man får en orientering om blant annet erfaringer og ambisjoner med den ombygde beltelastbæreren fra Ponsse. Maskinen er bygget på en Ponsse Buffalo lastbærer og har et belteunderstell fra Prinoth. Det blir også muligheter for å se beltemaskina kjøre i et variert terreng.

Skånsom kjøring

Et av målene i dette prosjektet er å utvikle et konsept som gir minst mulig kjøreskader etter utkjøring av virke. Beltegående maskiner gir lavere marktrykk og dermed mindre skade i terrenget, noe som er svært viktig i dagens skogbruk. Prosjektet tar også for seg drivstofføkonomi som vil gi entreprenørene bedre utnyttelse av maskinene.

Program for dagen: OnTrack Invitasjon demodag 17. august 2018 Melhus