Nyheter

Velkommen til SkogTech-Safari

Skogen og anvendelse av tre er mer tidsriktig enn noen gang. Det innebærer anvendelse av trevirke på nye områder. Ny teknologi gir nye muligheter i det digitale skogbruket – som utnyttelse av tømmerstokk, til oppbygging av nye kroppsdeler ved hjelp av trær. Mer om disse spennende temaene vil presenteres under SkogTech-Safarien på Mære Landbruksskole den 19.juni.

Innholdsrikt program på SkogTech-Safari

Onsdag 19.juni går årets SkogTech-Safari av stabelen ved Mære Landbruksskole. Safarien arrangeres som en del av AgriTechNordic-konferansen – som har som mål å skape en arena for industriutvikling på toppen av landets primærnæringer.

På programmet for SkogTech-safarien finner vi spennende demonstrasjoner utendørs med bl.a. bruk av drone, skogplanteforedling og 3D-trykking av trebaserte materialer. Det vil også være mulighet til å delta på inspirerende miniforedrag med forelesere fra bl.a. NIBIO, Statskog, Remasawco og RISE PFI. Underveis i programmet vil det bli servering av lokalmat.

Dagen arrangeres av NIBIO, Mære Landbruksskole, Kystskogbruket og Arena Skog.
Link til påmelding finner du her.

Program SkogTech-Safari, Mære Landbruksskole.
Arne Steffenrem kommer til SkogTech-Safari for å snakke om skogplanteforedling.
Arne Steffenrem om bruk av drone i framtidas skogplanteforedling.