Nyheter

Innveno: – Vår oppgave er å formidle kompetanse

Klyngemedlem i WoodWorks! Cluster, Innveno i Surnadal, hadde i starten av oktober besøk av 13 studenter fra Høgskolen i Molde. Studentene som går på bachelorstudiet i “Bærekraftig logistikk og sirkulærøkonomi” fikk innføring i bærekraft og industriutvikling.


– Det er helt fantastisk å få komme hit på bedriftsbesøk, og høre hvordan Innveno jobber og hva de jobber med
, sier Sandra Skärlund. Sammen med 12 medstudenter tilbragte 30-åringen onsdagen i Surnadal. Der deltok klassen på bedriftsbesøk i regi av Innveno, som i tillegg til eget opplegg i egne lokaler i Røtet, ordnet med besøk hos Pipelife. Og opplegget, som ble ledet av Magne Løfaldli og Iren Sæterbø, falt helt tydelig i smak hos studentene.

– Vår oppgave er å formidle kompetanse, og å sørge for at de som skal ut i arbeidslivet har den rette kompetansen. Derfor sa vi raskt «Ja», da vi ble spurt om å lære studentene begreper og forståelser som kan hjelpe dem å lære mer om hvordan næringslivet fungerer.


Innveno med Magne Løfaldli i spissen har deltatt i skognæringsklyngen siden oppstarten i 2016. 

Saken ble først omtalt av Trollheimsporten.no.
Les hele saken på deres nettside.

Magne Løfaldli, Innveno. Foto: WoodWorks! Cluster.