Nyheter

Skogdag for elever ved Tydal barne- og ungdomsskole

Bytta ut tavle og kritt med skog og natur

Elever i 1.-4. klasse ved Tydal barne-og ungdomsskole flytta klasserommet ut i skogen under skogdagen forrige uke. Tema for dagen var planting, skogbrann og verdiskaping i skognæringa. Artikkelen er å finne i avisa Selbyggen.

– «Slike dager er viktig for å få nye generasjoner til å forstå og bli mer interessert i skognæringa» sa Torgrim Garberg i Nidaros Skogforum til Selbyggen, som var med elevene ut i skogen denne dagen.

Elevene fikk også lære om skogbruk i et klimaperspektiv. – «Halvparten av CO2-utslippene her til lands blir fanga opp av skogen i Norge. Dette er det alt for lite fokus på» kunne Garberg fortelle til de lydhøre elevene.

Tydal skogeierlag var også delaktige under arrangering av skogdagen.
Les hele nyhetssaken på nettsiden til Selbyggen.

Skjermdump: Selbyggen 12.10.2019.