Nyheter

Norske Skog satser i det europeiske emballasjemarkedet

Norske Skog skal konvertere to avispapirmaskiner til å produsere bølgepapp basert på returpapir på fabrikkene i Golbey i Frankrike og Bruck i Østerrike, i følge ei pressemelding publisert av Norske Skog ASA. Omleggingen er i tråd med selskapets strategi om å bevege seg inn i markeder med høye marginer og vekst.


– Dette er en milepæl for Norske Skog på veien mot å bli en ledende europeisk emballasjeprodusent gjennom konvertering av publikasjonspapirkapasitet. Vi vil fortsette arbeidet med å diversifisere vår produktportefølje inn mot markeder med høye marginer og vekst, samt maksimere kontantstrømmen fra publiseringspapirvirksomheten
, sier Norske Skogs styreleder John Chiang, som også representerer den største aksjonæren Oceanwood.

– Norske Skog vil fortsette å være en pålitelig partner og langsiktig leverandør av høykvalitetspapirprodukter til våre kunder. Dette markerer et viktig skritt i utviklingen av et fremtidsrettet Norske Skog, og det vil øke den langsiktige verdien for alle interessenter, sier han.

Les hele pressemeldingen på nettsidene til Trenytt.no