Nyheter

Norske Skog Skogn med rekordår i fjor

– En driftsmargin på 12,6 prosent anser vi for å være et bra år. Det er noen år siden fabrikken på Fiborgtangen har prestert et resultat på dette nivået, sa administrerende direktør Bjørn Einar Ugedal i et intervju med Trønder-Avisa 3.juni.


Norske Skog Skogn AS leverte i 2019 et resultat før skatt på 820,3 millioner kroner, mot 164,4 millioner i 2018. Driftsmarginen, forholdet mellom driftsresultat og omsetning, endte på 12,6 prosent. Selskapet hadde driftsinntekter på 2,281 milliarder kroner i 2019, mot 2,2 milliarder året før, i følge Trønder-Avisa.

Gode markedspriser for avispapir gjennom store deler av fjoråret la grunnlaget for det høye resultatet.
Les hele saken på nettsida til Trønder-Avisa (pluss-sak).


Faksimile: Trønder-Avisa 3.juni 2020.

Saken ble også omtalt på nettsidene til Adressa.

Faksimile: Adressa 4.juni 2020.