Nyheter

WoodWorks! inviterer til konferanseuken “Treets mangfold og muligheter”

Etter mange positive tilbakemeldinger fra konferanseuka i mai, arrangerer WoodWorks! Cluster nok en gang konferanseuke – denne gang med tema “Treets mangfold og muligheter”. Du inviteres til å delta på daglige webinar med nye spennende tema hver dag. Sett av datoene fra 30.11. til 4.12.!

Klyngen bidrar til nye produkter og løsninger for markedet som vil ha betydning for klimautfordringene. Gjennom konferanseuka vil du få en oppdatering på relevante tema, satsninger og prosjekter det jobbes med i og utenfor klyngen. Skog og tre er bra for klima, for mennesker å bo i, gir grunnlag for verdiskaping over hele landet og posisjonering internasjonalt.

Påmeldinga har åpnet – se påmeldingsskjema under. Påmeldte vil motta e-post med link til webinaret i god tid før oppstart.
Programmet finner du her.

Påmelding konferanseuke 30.11. til 4.12.2020

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.