Nyheter

Student Anette Gilje Oppistov – ny prosjektleder i prosjekt TILVEKST

Foto av: Innocamp
Rektor ved Nord universitet, Hanne Solheim Hansen, utfordret bedriftene på InnoCamp til å komme opp med minst ti deltidsjobber eller praksisplasser for studenter. Anette Gilje Oppistov er en av studentene som har fått jobb på InnoCamp.

Hun skal jobbe med rekrutteringsprosjektet TILVEKST, i tett samarbeid med WoodWorks. I denne jobben drar hun nytte av erfaringen som student, når hun selv skal veilede og gi gode råd til andre unggommer som står ved viktige studievalg.

Anette studerer naturforvaltning ved Nord universitet, og 1. april begynte hun i en prosjektstilling hos Skogselskapet. InnoCamp tok en prat med Anette.

– Jobben gir meg både nettverk og gode kontakter innen den næringa som jeg ønsker å jobbe i. Samtidig drar jeg nytte av å få relevant arbeidserfaring, forteller Anette.

Les hele saken her.