Nyheter

SkatteFUNN-kurs i Trondheim

SkatteFUNN inviterer til kurs 2.mai

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter.

I dette kurset vil du få hjelp til å forstå hvilke forsknings- og utviklingsaktiviteter som kan inngå i SkatteFUNN-prosjekter, og veiledning til en god prosjektbeskrivelse. Fagrådgivere fra Forskningsrådet er tilgjengelige for individuelle samtaler.
Les mer om kurset på Forskningsrådet sine nettider her.

Når:
2. mai 2022 13.00 – 15.30
Hvor:
Statens hus (Auditoriet, 1. etasje), Prinsens gate 1A, Trondheim
Arrangementstype:
Kurs
Passer for:
Bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye eller forbedrede varer, tjenester og produksjonsprosesser
Pris:
Gratis
Påmeldingsfrist:
29. april kl. 16