Nyheter

El-Watch igangsetter stort innovasjonsprosjekt innen sensorbasert prediktivt vedlikehold for industrien

Teknologibedriften El-Watch, medlemsbedrift i WoodWorks! med hovedkontor i Rindal og avdelingskontor i Trondheim, fikk nettopp tilsagn om 9 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge til et stort innovasjonsprosjekt innen sensorbasert prediktivt vedlikehold for industrien. Dette skriver El-Watch i en pressemelding mandag.

I oktober gjennomførte selskapet en emisjon, og hentet 12,2 millioner kroner fra eksisterende og nye eiere, med mål om å styrke virksomhetens satsning på salg og markedsføring og bringe IoT-sensorer videre ut i verden.
– En enorm styrke for selskapet, og en anerkjennelse av det vi har skapt sier CEO Ingar Fredriksen.

Les hele saken publisert av Trollheimsporten 12.12.22 her (åpen nyhetssak).