Nyheter

Støren Treindustri får WoodWorks! kaken

WoodWorks! Cluster deler ut WoodWorks!-kaken til en virksomhet eller person som har gjort seg bemerket som en fremmer eller fremsnakker av bærekraftig utvikling i skog- og trenæringen.

August-kaken går til Støren Treindustri for arbeidet med innovasjon som skal bidra til økt bruk av tre i urbane bygg.

– Støren Treindustri har med Rune Johnsen i spissen gjort seg bemerket over mange år som fremoverlente og innovative i bruken av tre. De har gjort mange grep for å få til økt ferdigstillelse av bygg i fabrikk, og nå gjennomfører de et stort forskningsprosjekt for bygging av innovative bindingsverk-konstruksjoner. Dette vil gi muligheten for å bygge bærekraftige og robuste hus i 5-8 etasjer. Arbeidet de holder på med i Støren Treindustri er banebrytende og fortjener en kake og vel så det, sier Kjersti Kinderås, klyngeleder i WoodWorks! Cluster.

Les mer her:

https://www.gauldalsposten.no/nyheter/i/JxK52b/stoeren-treindustri-as-faar-woodworks-kaken