Nyheter

WWC!-medlem El-Watch inngår rekordavtale med Hydro

Publisert av Trollheimsporten 05.07.23. Foto: Jostein Viestad/Hydro

Teknologibedriften El-Watch har inngått den største avtalen i selskapets historie, og konstaterer at IoT-sensorer er i vinden som aldri før. Rekordbestillingen kommer fra Teknologipiloten til Hydro Karmøy som nå tar i bruk trådløse sensorer i stor målestokk i sin produksjon.

Det aktuelle prosjektet dreier seg om overvåkning av temperatur i katodebarrer i aluminiumsceller. Samarbeidet mellom El-Watch og Hydro har vært godt gjennom flere år, og leveransen i flere-millionersklassen er et resultat av et svært vellykket utviklingsarbeid der begge parter har bidratt. Gjennom samarbeidet over tid er nå El-Watch-sensorikken integrert i Hydros skyløsning som sikrer trygg og effektiv bruk av dataene. Hydro Karmøy er den aller første bedriften som ruller ut denne typen trådløs overvåkning i så stor målestokk, med mål om å spare betydelige kostnader samt gjøre arbeids- og vedlikholdsprosesser tryggere.

Les hele artikkelen på nettsiden til Trollheimsporten.

 

Smelteverket til Hydro Karmøy Foto: Jostein Viestad/Hydro
Smelteverket til Hydro Karmøy Foto: Jostein Viestad/Hydro