Nyheter

WoodWorks! debattinnlegg om skog og klima

Klyngeleder Kjersti Kinderås og informasjonssjef Rune Hedegart har skrevet et innlegg der de tar til orde for relativt enkle grep i norsk skogpolitikk for å produsere enda mer skog, fange enda mer CO2 og bidra positivt med hensyn til miljøverdier.

Foto av: WoodWorks!

Debattinnlegget er sendt til flere lokale og regionale aviser. Noen har tatt det inn. Her er lenke til Trønderdebatt:

Debatt, Politikk | Skogen kan produsere og fange mer CO₂ (tronderdebatt.no)

Skog og miljø, skog og klima og skog og tre i det grønne skiftet er viktige tema på WoodWorks! sitt valgkampmøte på Norske Skog Skogn 10. august i år, fra kl. 11.30 (starter med lunsj). Da stiller alle de politiske partiene med sine listetopper i fylket, og næringa møter opp for å få med seg faglige innlegg og debatten, samt bidra med innspill i debatten.

Før valgkampmøtet (fra kl. 10 samme sted) er det medlemsmøte, der temaene skog og klima og skog og miljø settes enda mer under lupen.

Skulle du ha lyst til å delta, men ikke fått meldt deg på, så send en epost til [email protected].