Nyheter

Bli med på workshop “Praktisk læring og bruk av Industri 4.0-teknologier og -utstyr” – på Steinkjer eller Overhalla!

WoodWorks! Cluster i samarbeid med Innveno og Mechatronics Innovation Lab inviterer til todagers workshop i “Praktisk læring og bruk av Industri 4.0-teknologier og -utstyr”. Muligheten for å delta byr seg både i Steinkjer fra 16.-17.oktober, samt på Overhalla mellom datoene 18.-19.oktober.

Workshopen er en videreføring av opplæringsserien Smart produksjon som ble gjennomført i perioden 2021 – 2022. Denne gang er program og gjennomføring i enda større grad fokusert og spesialisert – og spesielt rettet mot produksjonsbedrifter.

MIL – Mechatronics Innovation Lab ( https://mil-as.no/ ) laster opp en stor varebil og tilhenger full av aktuelt og moderne utstyr for prøving, programmering og testing. De stiller med to topp kvalifiserte instruktører som vil stå for den teoretiske og praktiske delen av workshopene.

For best mulig utbytte og resultat for deltakerne, og for å kunne løse virkelige og viktige caser for bedriftene, begrenses deltakelsen til 4 bedrifter á 2 personer pr. workshop.

To runder med muligheter for å delta

Steinkjer       16. – 17. oktober hos InnTre Kjeldstad
Overhalla:     18. – 19. oktober hos OverhallaHus / Skogmo Industripark

Deltakeravgift og egenandel:

6.500 kroner pr. person.

Påmelding

Meld deg på til [email protected] innen 06.oktober.

Workshopen har allerede vært arrangert i Surnadal og Orkanger.