Nyheter

Delta på AgriTech Nordic 2023!

AgriTech Nordic-konferansen går av stabelen mellom 20. til 21.september med et spennende og rikholdig program. Sammen med et bredt spekter av samarbeidspartnere er formålet å bidra til innovasjon hvor ny teknologi krysser landbruks- skog- og havbruksnæringen med utgangspunkt i Trøndelagsregionen.

Se nettsiden til AgriTech Nordic for mer informasjon om program og påmelding.

WoodWorks! inviterer til “Breakout session” om bærekraftig emballasje

Selve AgriTech Nordic-konferansen arrangeres torsdag 21.september. Som en del av programmet denne dagen deltar WoodWorks! med en “Breakout session” med tema “Bærekraftig emballasje for matvareprodukter” fra kl. 14:00 til 17:00:

Breakout-økten dedikeres til å utforske bærekraftige emballasjeløsninger for matvarer; Oppdag de nyeste trendene, innovasjonene og strategiene for å redusere miljøpåvirkningen samtidig som friskheten og kvaliteten på matvarene beholdes.


Se oppdatert program over foredragsholdere og undertema som tas opp i Breakout-økten “Bærekraftig emballasje” på nettsiden til AgriTech Nordic.

Dagen før, onsdag 20.september, kan du delta på Tech Safari på MæreTech Safari i Malm og “Innovators Night” ved InnoCamp Steinkjer. Les mer her!