Nyheter

Bli med på WEBINARUKA HØST 2023 fra 20.-24.november!

Velkommen til WEBINARUKA HØSTEN 2023!

Arrangementet foregår fra 20. – 24. november mellom kl. 08:30 – kl. 10:00.
Arrangører: WoodWorks! Cluster, Tre på Agder, Skognæringa Kyst SA og BYGG i TRE.
Gratis deltakelse og åpent for alle interesserte!

Til påmelding

Høstens webinaruke setter fokus på ett faglig tema hver dag gjennom hele uka, med fast tidspunkt og samme lenke for å delta alle dager.

De faglige temaene dekker: Mandag. Eksport av tømmer, versus verdiskaping i Norge; omfanget av eksport, hva må til for å snu utviklingen, kan Bionova løse problemet? Tirsdag. Industribygg i tre; massivtre, kombinasjon med solenergi, demonterbare og gjenbrukbare elementer. Onsdag. Nye måter å bruke biorester på; fallunderlag, karbon til smelteverksindustrien, inndampingsteknologi for prosessindustrien. Torsdag. Hvordan få rimelige boliger, som også er pene? Fredag. Digital samhandling i byggeindustrien; digitalisering, BIM, Breem og bærekraft.

Til sammen skal vi bli en del klokere i løpet av uka!

Program