Laster Arrangementer
Aktivitet

Nettverksbygging i skognæringa – what’s in it for me?

Kvinner i Skogbruket inviterer til temakonferanse

  • 7. september 2019 - 7. september 2019
  • 11:00 - 16:00
  • Smålandsvegen 25, 7660 Vuku
Påmeldingsfrist: 20.august
Påmelding
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Kvinner i Skogbruket inviterer til temakonferanse lørdag 7. september, fra kl. 11-16.
Arrangementet finner sted på Holmen Gård, Værdalsbruket, Verdal.

I likhet med andre næringer har også skognæringa behov for å rekruttere et mangfold av fagfolk og skogeiere framover. Det trengs forskjellig kunnskap og erfaringer i samarbeid for å tenke nytt og skape utvikling. I denne sammenhengen vil vi spesielt konsentrere oss om skogeiere som er kvinner. En undersøkelse gjennomført av Kvinner i Skogbruket viser at det er etterspørsel etter mer kunnskap om skogbruk blant kvinnelige skogeiere, samt stort behov og ønske om å bygge nye nettverk der man kan få råd og veiledning. Dette vil vi gripe fatt i og inviterer skoginteresserte kvinner til en spennende dag med interessante foredragsholdere:
– Hvorfor snakker vi om kvinnelige skogeiere i Norge? ved Karin Hovde, seniorrådgiver i likestillingssenteret KUN.
– Nettverksarbeid i skognæringa – en viktig forutsetning for økt aktivitet og verdiskaping ved Knut Sklett, skogpådriver i Namdalen.
– Skogeiere innleder om sin rolle i skogbruket og utnytelse av eiendommens ressurser, kompetanse, rekruttering og nettverksbygging i dialog med Gro Follo, seniorforsker Ruralis.

Påmelding finner du på nettsiden til Kvinner i Skogbruket, eller meld deg på via Arena Skog i påmeldingsskjemaet under. Påmeldingsfrist 20.august.
For nærmere informasjon ta kontakt med Kirsten Engeset, [email protected] eller Randi Dille, [email protected]