Nyheter

Bak veggene hos Støren Treindustri

Trønder-Avisas programserie “Bak Veggene” reiser rundt for å besøke og presentere ulike bedrifter i Trøndelag. Også Støren Treindustri har fått besøk.

Filmen viser hvordan Støren Treindustri jobber med å bidra til en felles grønn fremtid gjennom sin husproduksjon. Samarbeidspartnere som SINTEF Community (tidl. Byggforsk) og Veidekke Eiendom bidrar med gode innspill i filmen. Vi blir også kjent med de ansatte og hvordan de jobber.

Skog- og trenæringa er offensive, fremtidsrettede og innovative – og en helt nødvendig del av løsningen for å gjøre noe med klimaendringene på kloden vår. Mer bruk av tre i bygninger og prefabrikasjon av treelementer er viktige bidrag i omstillingen til bioøkonomien og et grønt skifte.

Filmen finner du hos Trønder-Avisa, samt under vårt prosjektområde bygg.

Fra filmen “Bak veggene – Støren Treindustri”. Skjermdump: Trønder-Avisa