Laster Arrangementer
Aktivitet

Innovative og bærekraftige bygg og anlegg

Forskningsrådet inviterer til informasjonsmøte den 28. mai i Trondheim

  • 28. mai 2019 - 28. mai 2019
  • 10:00 - 15:00
  • Statens Hus, Auditoriet, Prinsens gate 1, Trondheim
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forskningsrådet inviterer til informasjonsmøte den 28. mai i Trondheim. Dette er en del av en møteserie de gjennomfører i hele landet i vår. Temaet i Trondheim er BYGG med relevant informasjon for skognæringa.

Ny kunnskap gjennom forskning er avgjørende for en bærekraftig bygg-, anlegg- og eiendomsnæring. BAE-bedriftene forsker mer, og innsatsen har allerede resultert i unik kompetanse for norske virksomheter og spennende produkter og tjenester, både nasjonalt og internasjonalt. Men potensialet er stort i Norges største fastlandsbransje. Kom og hør hvordan din bedrift kan være med i utviklingen mot de smarteste løsningene.

Muligheter for finansiering

Forskningsrådet ønsker deg velkommen til en dag med inspirasjon og informasjon om muligheter for finansiering til forsknings- og innovasjonsprosjekter. Du vil møte aktører som har fått resultater av å tenke nytt, og som deler sine erfaringer. Arrangementet gir deg også anledning til å treffe potensielt nye samarbeidsaktører og kompetente hjelpere på veien fra spenstig idé til verdiskapende resultater.
Målgruppe for arrangementet er virksomheter innenfor bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen, aktører som samhandler med næringen, eller aktører som er interessert i forskning og innovasjon i og for næringene.

Påmeldingsfrist tirsdag 21. mai 2019

For mer informasjon se Forskningsrådets nettside