Laster Arrangementer
Aktivitet

Konferanse: Nordic Green Business Forum (NGBF), Britannia Hotel, Trondheim

  • 16. februar 2023 - 17. februar 2023
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nordic Green Business Forum (NGBF) arrangeres på Britannia Hotel, Trondheim, 16.-17. februar 2023.

Til påmelding og oppdatert program.
Nordic Green Business Forum gikk ut med et eget avisbilag i høst – les avisa her.

Målet med Nordic Green Business Forum er å skape en arena hvor Grønt næringsliv diskuteres – «Et grønt Davos», med fokus på skog, jord og hav (de grønne næringene). Forumet skal være et årlig tilbakevendende arrangement som veksler mellom Sverige, Norge og Finland. Det er her vi setter dagsorden for forretningsmulighetene til de grønne næringene og det skal bli det opplagte stedet å være for alle som er interessert i det grønne næringslivet – Politikere, gründere, myndighetssjefer, medier, forskere, innovatører, gründere og investorer.

I 2022 ble temaet for forumet knyttet til skogbruk og trebruk, og i 2023 utvider vi forumet til hav og jord. I tillegg utvider vi det grenseoverskridende samarbeidet fra å være Norge og Sverige til også å omfatte Finland.

Nordic Green Business Forum er dannet som en økonomisk forening i Sverige. Foreningens medlemmer er: Statskog, SCA, WoodWorks og LRF-Lantbrukarnas Riksförbund. I tillegg deltar Setra Group, Investinor, Moelven og Handelsbanken. Disse 8 organisasjonene står bak initiativet og er grunnleggerne av NGBF.

Deltakeravgift med hotellrom: kr. 4.500
Deltakeravgift uten hotellrom: kr. 3.000