Laster Arrangementer
Aktivitet

ARENA SKOG Prosjektverksted

ARENA SKOG inviterer sammen med Forskningsrådet til prosjektverksted 30. januar 2018.

  • 30. januar 2018 - 30. januar 2018
  • 11:30 - 16:00
  • Norske Skog Skogn
Påmeldingsfrist: 16. januar.
Påmelding
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ARENA SKOG inviterer i samarbeid med Forskningsrådet til prosjektverksted for deltakende bedrifter, forskere og samarbeidspartnere. Målet er å utvikle relevante og gode forskningsprosjekt basert på bedriftenes ønsker.

Tid: 30. januar 2018 fra kl. 11.30 til kl. 16.

Sted: Quality Hotel, Stjørdal.

Lunsj serveres fra kl. 11.

På verkstedet skal det jobbes med konkrete prosjektidéer med utgangspunkt i innspill, idéer og diskusjoner i ARENA SKOG det siste året. Hovedfokus vil være på å få utviklet prosjektidéer fram til innovasjonsprosjekter med forskningsinnhold. Forskningsrådet vil bidra med veiledning og verktøy for å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. Arbeidsformen vil være «prosjektkanvas» eller utvikling av «prosjektbeskrivelse».

Det blir etablert en arbeidsgruppe for hver prosjektidé. Kryss av for hvilken gruppe du vil delta på ved påmelding. I ettertid vil det bli anledning til å melde seg på i arbeidet med utvikling også av de andre prosjektidéene. Forskningsrådet og prosjektteamet i ARENA SKOG vil bistå i oppfølgingen dersom det er ønskelig.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon enten med Prosjektteamet i ARENA SKOG eller Sven Samuelsen, Forskningsrådets regionkontakt for Trøndelag, mob. 93058750.

Program for dagen finner du her.

Velkommen!

Kontaktperson