Laster Arrangementer
Aktivitet

WEBINAR: Miljødokumentasjon – hva trengs for å sikre fremtidig markedstilgang?

  • 27. januar 2022 - 27. januar 2022
  • 08:30 - 10:00
Påmeldingsfrist: 25.01.2022
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Torsdag 27. januar fra 08:30-10:00 inviteres medlemsbedrifter i WoodWorks! Cluster til å delta på webinaret «Miljødokumentasjon – hva trengs for å sikre framtidig markedstilgang?».

Det blir stadig strengere krav, både fra myndigheter og marked, til at bygg og byggematerialer skal tilfredsstille ulike miljøkvaliteter, inkludert klimafotavtrykk. EUs taksonomi er i ferd med å bli innført, noe som ytterligere vil forsterke behovet for god og riktig dokumentasjon på området.
Miljødokumentasjon er ofte et omfattende arbeid, men som kan gjøres enkelt med riktige verktøy. På webinaret vil du få råd og tips med hensyn til hvordan du kan gripe dette an – med hovedvekt på markedskrav, lovgivning (EU og Norge), samt offentlige pålegg.

WoodWorks! Cluster vil følge opp webinaret i etterkant med å tilrettelegge for ønskede aktiviteter på området blant klyngens medlemmer. På webinaret vil det bli tatt en oppsummeringsrunde der det ønskes innspill fra deltakerne på hvilke aktiviteter som er ønskelig videre, f.eks. kurs, webinar med spesifikke tema, etc.

Interessert i å delta?
Kontakt prosjektledere BYGG
Knut Magnar Sandland
tlf.: 924 52 344
e-post: [email protected]

Magne Løfaldli
tlf.: 97571356
e-post: [email protected]
Webinaret er gratis.

Program:
  • Velkommen, v/Magne Løfaldli, prosjektleder WoodWorks! Cluster
  • Miljørapportering og dokumentasjon – forventninger og krav, v/Eivind Selvig, Civitas (se omtale av Eivind Selvig her).
  • Hva gjøres hos Pipelife?, v/Kjell Larsen
  • Oppsummering, v/Knut Magnar Sandland, prosjektleder WoodWorks! Cluster

Webinaret vil bli sendt på Teams.

Foto: Treteknisk

Kontaktperson