Laster Arrangementer
Aktivitet

WEBINAR: FAGARBEIDERUTDANNING – DIGITAL AUTOMATISERT PRODUKSJON

  • 12. mars 2021 - 12. mars 2021
  • 09:00 - 10:00
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
WoodWorks! Bygg inviterer alle medlemsbedrifter til webinar om: FAGARBEIDERUTDANNING – DIGITAL AUTOMATISERT PRODUKSJON

I en klassisk utdanningsmodell tas utdanningen som ung, i forkant av arbeidslivet. I dag er vi og omgivelsene i stadig endring, – dette krever at vi kontinuerlig hever vår kompetanse og lærer oss nye ting.

Teknologirådet sa følgende i 2017: “Vi vil aldri forlate skolebenken, men skolebenken vil forandre seg. Den samme teknologien som gjør at arbeidslivet blir mer automatisert, kan også brukes til å tilpasse læringen smartere og mer persontilpasset.”

Ny teknologi blir stadig rimeligere, og gir nye og uante muligheter både til forbedring, og til utprøving av nye løsninger uten for store kostnader for virksomheten. Derfor er teknologiforståelse viktig for fortsatt innovasjon i ulike næringer. For å kunne bruke digital kompetanse effektivt i utvikling og innovasjon i bedriftene, er det avgjørende at ansatte ikke bare behersker teknologien, men også evner å oversette til resten av virksomheten hvordan den kan anvendes. Hvordan kan for eksempel sensorer, sendere og annen hyllevare forbedre produksjonen eller gi produktet merverdi overfor kunden?

Skolebenken har blitt langt mer digital, og derfor er det nå enkelt å kombinere videreutdanning med samtid å stå i arbeid.

Program:
  • Velkommen til WoodWorks webinar!
  • Nytt fagutdanningstilbud i digitalisering/automatisering, Lasse Kristiansen Møre og Romsdal Fylkeskommune.
  • Nettbasert fagutdanning i trelastfaget (mulighet for delfinansiering gjennom WW!C), Knut Amund Skatvedt WoodWorks! Bygg
  • Livslang læring – hvorfor?, Magne Løfaldli WoodWorks! Bygg

Link til påmelding