Nordic Green Business Forum 5.-6.mai 2022

VELKOMMEN TIL NORDIC GREEN BUSINESS FORUM!

For første gang noensinne går Nordic Green Business Forum av stabelen i Östersund. Etter flere utsettelser som følge av Covid-19 gleder vi oss endelig til å møtes til et todagers program med fokus på grønn business. Sett av datoene 5.-6.mai 2022 allerede nå!

Forumet vil bli en årlig hendelse som annethvert år vil avholdes i Jämtland og Trøndelag. Dette er stedet hvor vi vil sette agendaen for mulighetene innen grønn industri, og vil bli det opplagte stedet å møtes for alle som er opptatt av grønn virksomhet.

Se hele programmet her.

I tillegg til å samle mange ulike interessenter, skiller NGBF seg fra tilsvarende møter på et avgjørende punkt. Det er knyttet til graden av interaksjon og deltakelse alle deltakere forventes å bidra med. Alle har sine ferdigheter og ekspertise, sine tanker og muligheter. Inspirasjon som leder til møter som igjen gir grenseoverskridende samtaler, ideer, konkrete handlinger og fremtidig bærekraftig virksomhet. Det er også det som skjer mellom foraene som er viktig ut fra møtene og samtalene som skapes.

DIGITALE SENDINGER
I påvente av møtet i Östersund 5.-6.mai, har Nordic Green Business Forum sendt digitale sendinger hvor det ble gitt en smakebit på hva som vil stå på agendaen når vi møtes i mai. Du finner de digitale sendingene ved å besøke hjemmesiden til Nordic Green Business Forum!